Social media als uithangbord

Social Media is het uithangbord waarop je jouw dienst of product ideaal kunt presenteren. Je kunt het gebruiken om jouw doelgroep te bereiken, te inspireren en vervolgens te laten converteren. Maar daarvoor heb je wel de juiste kennis nodig.

Waar is je doelgroep aanwezig, wat doet je doelgroep daar en hoe bereik je die doelgroep vervolgens op een effectieve manier? Een leuk bericht plaatsen op Facebook biedt geen zekerheid dat het gezien wordt, want de algoritmes van de sociale kanalen zijn onverbiddelijk.

Wat wij doen

We helpen je bij het bepalen van de social strategie en het formuleren van de doelen die je wilt bereiken met behulp van social media. Vervolgens bekijken we waar jouw doelgroep actief is en maken we een plan hoe en via welke platforms we die doelgroep kunnen bereiken.

Met behulp van inspirerende beelden, ijzersterke copy en de juiste kennis van online advertising en de algoritmen van sociale platforms, zorgen we ervoor dat we de doelgroep niet alleen bereiken, maar ook inspireren en laten converteren.

De Meesterbarbier. If we can't make you look good you're ugly!
Concept & Design, Print & Signing, Social media
Slagerij Pieter Kling. Eerlijk en puur vlees, ambacht met een verhaal!
Concept & Design, Online marketing, Print & Signing, Social media
Ecker Interieur. Vakmensen met oog voor detail
Concept & Design, Social media
Kees van Strijdhoven. Interieur ontwerp dat past als een maatpak
Concept & Design, Print & Signing, Social media
Meer weten?

Bekijk onze overige diensten

ONZE BEELDEN ZIJN BESCHERMD.