Waarom online marketing?

Online marketing is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Ongeacht of je nu online je product verkoopt of alleen een fysieke winkel hebt, online marketing biedt altijd potentie voor de groei van je bedrijf. Maar dan moet je het wel goed aanpakken.

De basis van marketing is aan de ene kant het kennen van de unieke kernwaarden van je bedrijf en aan de andere kant het kennen van je doelgroep en diens kenmerken. Het online vinden van die doelgroep en hen overtuigen van de waarden van het bedrijf, dat is de uitdaging van online marketing.

Wat wij precies doen

Wij bepalen samen met jou de kernwaarden van je bedrijf. Waarom je als bedrijf bestaat, waar je op dit moment staat en waar je heen wil. Vervolgens bekijken we wie je doelgroep nu echt is en welke strategie ervoor nodig is om die doelgroep en jouw bedrijfsdoelen te bereiken.

Op basis van die gegevens gaan we de mogelijkheden bekijken in de markt. En hier komen we pas echt in actie. We verzinnen creatieve concepten, inspirerende campagnes en bijbehorende huisstijlen die ervoor zorgen dat je als bedrijf écht in het hoofd komt te zitten bij je doelgroep.

Inter Actus | Website design, Online marketing, Social media beheer, print
Inter Actus. Wij maken van ondernemers, betere ondernemers
Concept & Design, Online marketing, Print, Social media
De Meesterbarbier | Website, social media beheer, print
De Meesterbarbier. If we can't make you look good you're ugly!
Concept & Design, Print, Social media
Slagerij Pieter Kling
Slagerij Pieter Kling. Eerlijk en puur vlees, ambacht met een verhaal!
Concept & Design, Online marketing, Print, Social media
De vennen | Sport en Gezondheidscentrum
De vennen. Gezondheid en plezier als levensstijl
Concept & Design, Print
Meer weten?

Bekijk onze overige diensten