Het nut van Concept & Design

Ieder sterk merk is begonnen met een droom. Maar om van een droom tot een sterk merk te komen moeten stappen worden gezet in de weg naar verwezenlijking. Concept & Design is een belangrijk onderdeel in die weg naar succes. Het maakt je droom of idee tastbaar.

Het Nike-imperium was nooit iets geweest zonder de alom bekende swoosh. De telefoons van Apple zouden zichzelf niet zo vaak verkocht hebben zonder de uitzonderlijke gebruiksvriendelijkheid. Twee aspecten van twee hele grote merken die op hun eigen manier gekenmerkt worden. Die herkenbaarheid, dat is het belangrijkste aspect van Concept & Design.

Wat wij precies doen

Met behulp van een goed gesprek onder het genot van een sterke bak koffie gaan we op zoek naar de kernpunten die jouw droom uniek maken. Vervolgens ontwikkelen wij het concept op basis van die kernpunten.

Op basis van het concept gaan we letterlijk naar de tekentafel en creëren bijpassende ontwerpen die jouw concept gaan communiceren. Is jouw droom bijvoorbeeld ‘Heel Nederland aankleden met organische kleding’? Dan gaat dat niet gebeuren zonder een heel sterk concept en bijbehorend herkenbaar design. Wij creëren jouw swoosh en alle andere elementen die jouw concept uniek, tastbaar en herkenbaar maken.

Inter Actus | Website design, Online marketing, Social media beheer, print
Inter Actus. Wij maken van ondernemers, betere ondernemers
Concept & Design, Online marketing, Print, Social media
De Meesterbarbier | Website, social media beheer, print
De Meesterbarbier. If we can't make you look good you're ugly!
Concept & Design, Print, Social media
Slagerij Pieter Kling
Slagerij Pieter Kling. Eerlijk en puur vlees, ambacht met een verhaal!
Concept & Design, Online marketing, Print, Social media
Moves concept | design en concept, print
Moves Concept. Because we're always on the move
Concept & Design, Print
Meer weten?

Bekijk onze overige diensten