Bakker Pim

Er gaat niets boven de geur van versgebakken brood. De bakkerij aan de Putstraat in Waalwijk is dan ook met gemak te vinden. Naast een uitgebreid assortiment brood en broodspecialiteiten, kunt u ook in de winkel terecht voor vlaaien, gebak en andere lekkernijen. Met liefde bereid in eigen bakkerij, gebruikmakend van de beste ingrediënten.

Hierbij verzorgde
GOAN onder meer:

  • Online marketing
  • Content shoot
  • Social media beheer
  • Print & Signing

WAT HEBBEN WIJ ERVAN GEBAKKEN?

Voor Bakker Pim hebben we een herkenbare online identiteit ontworpen. We hebben het bestaande logo en kleuren gebruikt. Daarnaast hebben we regelmatig een contentshoot gehouden om de beelden te verbeteren en het ambacht te laten zien. De social media kanalen zijn door ons beheerd en we hebben een online campagne opgezet om de drive-in met oud en nieuw te promoten. Tot slot hebben we verschillende print en signing producten ontworpen en geleverd.

Social media beheer

Social media beheer | Bakker Pim

CONTENT SHOOT

Met de content shoot hebben we het beeldmateriaal dat voor handen was uitgebreid. Op deze manier heeft Bakker Pim eigen beelden welke zij kunnen gebruiken voor promotionele activiteiten. Want RKC Waalwijk tompoucen hebben ze niet overal..

ONLINE CAMPAGNE

Voor de oliebollen drive-in hebben wij een social media campagne opgezet. We hebben vooral lokale targeting gebruikt om eerst zoveel mogelijk bewoners van Waalwijk en omgeving op de hoogte te brengen van het evenement. Op de dag zelf hebben wij de campagne laten draaien op basis van personen die in de buurt van het evenement waren!

Social media campagne

HOE DRUK BEZOCHT HET WAS?

PRINT & SIGNING

We hebben enkele mooie offline producten voor Bakker Pim ontworpen. Zoals posters, ingrediëntenbordjes, flyers, opwarmtips en de enige echte carnavalsbutton!

poster Bakker Pim

WAT GAAN WE ERVAN BAKKEN?

We kunnen veel voor bedrijven betekenen. Ben je geïnteresseerd geraakt door dit project? Plan dan via onderstaande knop een terugbelverzoek in.

ONZE BEELDEN ZIJN BESCHERMD.