BRAND IDENTITY

Een Brabantse kijk op het uniek neerzetten van jouw bedrijf!

Wij zetten jouw merk neer door het ontwikkelen van een uniforme uitstraling. Het design van alle huisstijl elementen laten wij op elkaar aansluiten. Wij geven vorm aan jouw logo, drukwerk, website, webshop of jouw social media uitingen. Zodat jouw bedrijf op de juiste manier wordt gepositioneerd en geïdentificeerd. 

HUISSTIJL ONTWIKKELING

Weet jij ook wel dat je zichtbaar moet zijn op social media, maar heb je er weinig tijd voor? Of misschien helemaal geen zin in? Of weet je eigenlijk niet wat je nou telkens moet plaatsen op social media? Wij wel! Laat ons je social media accounts beheren zodat je altijd en overal de dialoog aan kunt gaan met je doelgroep op de plek waar zij online het meeste tijd doorbrengen: op Social Media!

Social media beheer De Meesterbarbier

WEBSITE

Wil je een professionele website laten maken die je ook zelf heel eenvoudig kunt onderhouden of besteed je dat liever uit?

Op basis van jouw wensen en ideeën ontwerpen en ontwikkelen wij jouw website. Wil je daar bestaande bedrijfssystemen aan koppelen of wil je dat je beter vindbaar wordt? Wij helpen je graag verder.  

Page 2

WEBSHOP

Heb je een bestaande webshop en is deze toe aan verandering of wil je een nieuwe laten ontwikkelen? Dan zijn wij je graag van dienst. Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat jouw wensen op de best mogelijke manier worden ingewilligd.

Meer weten over wat wij kunnen beteken voor jouw of het bedrijf waar je voor werkt? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.