ONLINE

Wij zorgen dat jij online meer uit je communicatie haalt!

Wij ontwikkelingen een website of webshop, bedenken een social media strategie of kunnen een online product of dienst promoten door middel van online campagnes op Facebook en Instagram. Wij hebben alle specialismen in huis om jou compleet van dienst te zijn.

WEBSITE

Wil je een professionele website laten maken die je ook zelf heel eenvoudig kunt onderhouden of besteed je dat liever uit?

Op basis van jouw wensen en ideeën ontwerpen en ontwikkelen wij jouw website. Wil je daar bestaande bedrijfssystemen aan koppelen of wil je dat je beter vindbaar wordt? Wij helpen je graag verder.  

Page 2

WEBSHOP

Heb je een bestaande webshop en is deze toe aan verandering of wil je een nieuwe laten ontwikkelen? Dan zijn wij je graag van dienst. Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat jouw wensen op de best mogelijke manier worden ingewilligd.

Meer weten over wat wij kunnen beteken voor jouw of het bedrijf waar je voor werkt? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

SOCIAL MEDIA BEHEER

Weet jij ook wel dat je zichtbaar moet zijn op social media, maar heb je er weinig tijd voor? Of misschien helemaal geen zin in? Of weet je eigenlijk niet wat je nou telkens moet plaatsen op social media? Wij wel! Laat ons je social media accounts beheren zodat je altijd en overal de dialoog aan kunt gaan met je doelgroep op de plek waar zij online het meeste tijd doorbrengen: op Social Media!

Social media beheer De Meesterbarbier

ONLINE ADVERTEREN

Een online marketing campagne is zeer waardevol voor het krijgen van meer naamsbekendheid, leads, omzet en om de positionering te versterken. Met online campagnes kun je veel mensen bereiken in een korte periode.

In veel gevallen meer dan bij het adverteren in de krant. Maar welke marketingmiddelen zet je nu precies in? GOAN Creative Agency beschikt over de juiste zodat je altijd het beste resultaat behaalt. Samen kijken we hoe wij deze campagne voor jouw bedrijf succesvol kunnen inrichten. Ga jij dit traject met ons aan?

Online campagnes | Facebook business manager