EERST
ZIEN
DAN
GELOVEN

De opdracht is simpel; zorg ervoor dat de beleving online hetzelfde is als in de shop. Hoe hebben wij dat gedaan? Wij verzorgen de content voor De Meesterbarbier op Facebook en Instagram. Ook hebben wij een nieuwe website ontwikkeld in de stijl van de shop.

ONLINE PROMOTEN VAN EEN NIEUW KLEDINGMERK

Hoe zorg ik voor meer bekendheid en kan ik service leveren naar mijn klanten? Voor Spooq the Label hebben wij een compleet nieuwe webshop gebouwd met een aantal custom features. Om sneller bekendheid te creƫren voor het merk zijn wij gaan adverteren op Facebook en Instagram.

Happy Cocooning | Webshop ontwikkeling

NIEUWE WEBSHOP VOOR HAPPY COCOONING

Na een fijn gesprek hebben wij de wensen in beeld gebracht. Omdat de oude webshop op Magento draaide hebben wij alle informatie gemigreerd naar een nieuwe WooCommerce omgeving. Daarnaast zijn we helemaal los gegaan op het design en hebben wij de producten weer belangrijk gemaakt.

NIEUWE HUISSTIJL VOOR DE VENNEN

Moderniseer het bestaande logo en huisstijl zodat de bestaande klanten zich aangesproken blijven voelen en dar we er een nieuwe doelgroep mee aan kunnen spreken! Nou dat is aardig gelukt al zeggen we het zelf.

WIJ GOAN VOOR ONZE KLANTEN