our

Jobs

Inter Actus. Wij maken van ondernemers, betere ondernemers

Concept & Design, Online marketing, Print, Social media

DEABUSED. Style is Whatever

Concept & Design, Online marketing, Print

Ecker Interieur. Vakmensen met oog voor detail

Concept & Design, Social media

Slagerij Pieter Kling. Eerlijk en puur vlees, ambacht met een verhaal!

Concept & Design, Online marketing, Print, Social media

Spooq the label. Raised in style, made for us all

Concept & Design, Social media
just how

we work

Woorden of code, animatie of het perfecte plaatje, online of print, marketing of gewoon de markt op? Wij ontzorgen jou op het gebied van concept en design, social media, online marketing en print. Wij leggen je graag even uit hoe projecten bij ons worden opgepakt! Klaar voor actie?

01
Nice to meet you!
Nice to meet you!

01 Wie ben jij?

In ons eerste gesprek komen wij graag alles te weten over jou of je organisatie. Samen inventariseren we waar we nu staan en wat het vertrekpunt is. Wij luisteren naar je wensen en vertalen dit naar een maatwerk concept met bijbehorend plan van actie.
02
Concept
Concept

02 Waar beginnen we?

Alles begint met het concreet beschrijven van jouw wensen en ideeën. Wij vertalen dit in een helder concept wat de start is van het plan van actie. Vervolgens maken we het concept visueel zodat jij weet wat je van ons kunt verwachten.
03
Plan of action
Plan of action

03 Aanpakken!

Echte aanpakkers, zo kun je ons het beste omschrijven. Het concept zetten wij om naar concreet stappenplan. Win beginnen altijd met het wegzetten van een sterk fundament. Vervolgens gaan wij all-the-way. Start small, think big is het motto!
04
Execution
Execution

04 Als kunst

In de uitvoering van het plan van actie denken wij niet in beperkingen maar in oplossingen. Op elk potje past een dekseltje laten we maar zeggen. Onze handtekening is terug te vinden in de herkenbaarheid! De juiste tone of voice, huisstijl of beelden!
05
Evaluation
Evaluation

05 Nabespreken!

Hoe veel waarde wij ook hechten aan het creative proces in onze opdrachten, blijven cijfers leidend. Het continue verbeteren van onze uitvoering in de opdracht is een doel opzich. Door gebruik te maken van slimme dashboards en een team van specialisten willen wij onszelf altijd verbeteren! Klaar om stappen te ondernemen?
Ik wil beginnen
 • 01
  Nice to meet you!
 • 02
  Concept
 • 03
  Plan of action
 • 04
  Execution
 • 05
  Evaluation
Proud of

Our Clients

Wij werken voor het mkb of speciaalzaken, B2B of B2C of grote en kleine merken. Elke dag werken wij met veel passie om er nog meer uit communicatie uitingen te halen. Zie jij jouw bedrijf hier tussen staan?

what they say

About us

Om mijn activiteiten op het gebied van burn-out herstel en analyse van risicofactoren in organisaties op het gebied van burn-out zichtbaar te maken, heb ik voor het ontwerpen van een website contact gezocht met Job van GOAN. De samenwerking met Job is zeer goed verlopen; hij bleek niet alleen verstand te hebben van websites maar heeft mij geholpen met het vermarkten en positioneren van mijn activiteit. Job doet dit op een no-nonsense en professionele manier die erg prettig en effectief is.
Klaas-Jan Klatten
Eigenaar - Hulpbijburnout.nu
Een tijdje terug hebben we ervoor gekozen om onze website geheel te vernieuwen. Tevens stond het bijhouden van onze social media kanalen op een te laag pitje. Dit moest wat ons betreft ook verbeterd worden. We kwamen er eigenlijk al snel achter dat onze algehele marketing wel een oppepper kon gebruiken... Op aanraden van een zakenrelatie zijn we voor deze zaken bij Job en zijn bedrijf GOAN Creative Agency uitgekomen. Job wist ons al snel te voorzien van kundig advies en een plan van aanpak lag binnen de kortste keren op tafel. GOAN kenmerkt zich als bedrijf door een persoonlijke aanpak, korte lijnen en het ontzorgen van de opdrachtgever. Wij kunnen Job en zijn bedrijf van harte aanraden’’
Thomas Ecker
Eigenaar - Ecker Interieur
As important as strategy is, we have to execute to win. Execution involves every employee and every relation we have with customers. We must operate quickly on problems, drive results, not just activities.
Joost de Wind
CEO - Inter Actus
Onze wens voor het hebben van een professionele B2B uitstraling, bleek in de praktijk toch aardig lastig en tijdintensief te zijn. En tijd.. tja… als start-up wil je dat natuurlijk zoveel mogelijk besteden aan je potentiële en bestaande klanten. Ongeveer een jaar geleden kwamen wij via ons netwerk in contact met GOAN Creative Agency en na enkele prikkelende gesprekken met verfrissende ideeën was het voor ons duidelijk: De wereld van Online en offline marketing doe je niet maar even zo maar bij.. Alhoewel wij het voor dat wij het gesprek aangingen met GOAN het nog niet realiseerden maar GOAN was feitelijk onze toekomstige virtuele collega waar wij eigenlijk al die tijd naar op zoek waren. Een virtuele collega die onze organisatie kende, die met ons meedacht of beter gezegd misschien, vooruitdacht, eentje die een creatief denkproces kon (helpen) starten maar ook een kritisch tegengewicht kon geven. Wat een verademing was dit! En nu hoor ik u al denken als u dit leest… “ja-ja, en ze leefde nog lang en gelukkig?” Nou nee, zoals het ook met echte collega’s gaat, verliep niet altijd alles volgens verwachting en was er soms aan beiden kanten een klein ergernisje, (om het woord frustratie niet te noemen) te bemerken. Hoe wij met deze rimpelingen omgaan? Simpel, gewoon een goed en open gesprek, uitspreken, uitpraten… en door. Kortom wij zijn blij, nee bijzonder blij in de samenwerking met onze virtuele collega’s van GOAN Creative Agency
Fernando Morales
Managing Partner - SimpleComply