DE MANNEN VAN DE MEESTERBARBIER

Voor De Meesterbarbier hebben wij meerdere projecten op mogen pakken. Zo beheren wij de social media kanalen Facebook en Instagram. Wij bedenken de teksten bij de berichten in het Nederlands en in het Engels met de juiste tone of voice. Wij verzorgen verder al het beeldmateriaal voor deze klant. Het gaat hier om fotografie,  animaties, video’s, promoties en branding campagnes.

Daarnaast hebben wij de website vernieuwd en laten voldoen aan de standaarden van nu. Wij hebben de website volledig responsive gemaakt! De beleving van de shop hebben wij zoveel mogelijk terug laten komen op de website. Tot slot bedenken wij promotie materialen zoals een stropdas voor roze maandag, carnavalsbuttons, speelkaarten set en nog veel meer! 

WEBSITE ONTWIKKELING

Tijdens het bouwen van de nieuwe website hebben wij rekening gehouden met de Engelstalige klanten door een Engelse vertaling aan te bieden. De webshop wordt op elk type apparaat juist weergegeven. Door de aanpassingen aan de website hebben wij de volgende resultaten behaald.

+ 1 %
meer website
bezoeken p/m
- 1 %
daling in bounce percentage

BEFORE

AFTER

SOCIAL MEDIA BEHEER

Het beheren van de social media kanalen is een feest. Door de mannelijke doelgroep kunnen wij ons ei hier helemaal in kwijt. Door de humor en eigen manier van spreken is het echt een geweldig project. 

De resultaten zijn behaald op basis van organisch bereik.. Er zijn geen gesponsorde berichten zijn geplaatst.

1
Volgers op social media
1 %
meer bericht bereik op Instagram
1 %
meer bericht bereik op Facebook

ANIMATIE LOGO

Omdat we meer met video willen doen bij De Meesterbarbier is een intro bedacht. Het bestaande logo van de shop is gemaakt door een tattooartist. Dat heeft ervoor gezorgd dat de opdracht uitdagender was dan normaal (en vooral erg secuur werk). Alle lijnen in het logo zijn overgetrokken in een bestand en vervolgens zijn wij dat gaat animeren! 

PROMOTIE MATERIALEN